3D Laserscanning, 3D Modelleren en 360 graden foto's

Leap3D biedt opdrachtgevers vier diensten: 

  • 3D inmeten door middel van 3D laserscanning
  • het maken van 3D as-built BIM modellen
  • het maken van 3D as-is AutoCAD modellen
  • het maken van 360 graden foto's.

Bij elke dienst kunt u rekenen op onze jarenlange ervaring met verschillende technieken en software én op onze kennis van uw werkterrein. We zijn opgeleid in civiele techniek, landmeetkunde of bouwkunde en weten hoe u ons werk aangeleverd wilt hebben. Daardoor kunnen we snel schakelen en krijgt u precies het product dat u nodig heeft.      

Klik op de blokken hierna voor informatie over elke dienst.

Wat we doen

Extreme laserscanning

In ons vakgebied hebben we de beschikking over geavanceerde instrumenten die relatief eenvoudige oplossingen bieden voor soms zeer complexe vraagstukken. De beschikking hebben over zo’n instrument is echter geen garantie voor een goed resultaat. 

De toegevoegde waarde van Leap3D zit in het feit dat we uw sector goed kennen, jarenlange ervaring hebben opgebouwd in ons werk én er steeds weer in slagen unieke oplossingen te bedenken voor zeer complexe en extreme situaties.         

Een voorbeeld is de opdracht om met 3D laserscanning een tunnel in te meten in Oslo. Het water zou maximaal 1 meter hoog staan, maar toen we op de locatie aankwamen, bleek het bijna 4 meter hoog te staan. Bovendien was de stroomsnelheid veel hoger dan verwacht. Ter plekke hebben we een oplossing bedacht, waarvan u een indruk kunt krijgen in deze video:

Leap3D Extreme Laserscanning.

Elk project is een uitdaging, maar dit type projecten biedt de kans om als bedrijf alles te laten zien wat je in huis hebt. Vanwege dit specialisme worden we regelmatig benaderd om metingen uit te voeren in omstandigheden die anderen liever uit de weg gaan, of waarin het ze eenvoudigweg niet gelukt is.

Heeft u een moeilijke locatie waarvan u een 3D meting wilt hebben? Neem contact met ons op, we denken graag mee over de oplossing.