Leap3D: betrouwbaar, vindingrijk en doelgericht

Leap3D bestaat uit bevlogen specialisten met een passie voor 3D. We hebben allemaal een HBO opleiding gevolgd met een civielkundige, landmeetkundige of bouwkundige achtergrond. 

Doel en aanpak
Ons doel: onze expertise op het gebied van 3D Laserscanning, 3D modelleren en as-built 3D BIM-modellering inzetten om technische vraagstukken op te lossen en opdrachtgevers in staat te stellen zo efficiënt en effectief mogelijk te werken. 

Ons werk begint met goed luisteren en het doorgronden van de vraagstelling. Vervolgens denken we mee over de beste aanpak en leveren we maatwerk. We werken snel, veilig en gaan altijd voor de eenvoudigste oplossing van de beste kwaliteit. 

Daag ons uit
Wilt u ons blij maken? Kom dan met een echte uitdaging! Wij hebben meermalen ons kunnen bewezen bij extreme omstandigheden, ingewikkelde constructies en ogenschijnlijk onmogelijke vraagstukken.   

Leap3D combineert nuchterheid met optimisme, en vindingrijkheid met daadkracht. Dat maakt ons een betrouwbare partner met een zichtbaar toegevoegde waarde.

Medewerkers

Bas Notenboom
Eigenaar

HBO civielkundig ingenieur. 25 jaar gewerkt bij een grote aannemer. O.a. betrokken geweest bij projecten als de Roertunnel en de Markthal in Rotterdam.

0652733750

Rens Jansen
3D Scan operator en 3D Revit modelleur

HBO Bouwkundig ingenieur. Scanoperator, 2D tekenaar en 3D revit modelleur.

Merve Yazilitas
3D Scan operator en 3D Revit modelleur

Bouwtechnisch medewerker

Henrique Dauber
3D scan operator en 3D Revit modelleur

Architect

Hubert Kwiatkowski
3D scan operator en 3D Revit modelleur

Mechanical Engineer

Danny Mulders
jr. 3D Scanoperator en 3D Revit modelleur

Studie Bouwkunde bijna voltooid