Wat onze opdrachtgevers waarderen

Leap3D staat bekend als een bedrijf dat zich onderscheidt met kwalitatief goed werk en een no nonsense benadering. Opdrachtgevers benaderen ons niet om te horen hoe ingewikkeld hun vraagstuk is; ze willen weten of we het kunnen oplossen.  

Daar ligt ook onze focus. We verspillen geen tijd met onnodig overleg, maar duiken in het vraagstuk en doen een voorstel dat past bij de vraag. Vervolgens gaan we aan de slag en zetten we de expertise in die nodig is om de klus te klaren. Niet meer en zeker niet minder. 

Opdrachtgevers waarderen de efficiëntie, de daadkracht en de kwaliteit van ons werk. Sommige schrijven een recensie; zie hierna. Andere doen dat niet, maar bellen ons als ze een nieuwe opdracht hebben. Zo is met veel opdrachtgevers een goede relatie ontstaan waarin we snel kunnen schakelen en werken op basis van wederzijds vertrouwen.

Testimonials

Movares
G. van der Geer, Projectmanager

"In de samenwerking viel op dat Leap3D eerst de probleemstelling tot in de details wil begrijpen. Aansluitend ontvingen we een zeer complete en concurrerende aanbieding. Het eindproduct voldoet aan onze kwaliteitseisen; de communicatie tijdens het gehele proces was helder en volledig."

People Group
Maarten van Heest

Leap3D heeft voor ons een gebouw 3D gemeten met laserscanners. Hieruit bleek dat er erg veel afwijkingen waren vanuit de tekeningen tovde werkelijkheid. Wij waren alvast begonnen met modelleren op basis van de tekeningen. Er bleken echter cruciale afwijkingen te zijn: de as-built situatie bleek niet overeen te komen met de tekeningen. Door de scans te gebruiken, hebben wij veel faalkosten kunnen besparen tijdens de transformatie. 

In het algemeen kunnen we zeggen dat we vanachter ons bureau een veel beter inzicht hebben in de werkelijkheid t.o.v. een model op basis van de oorspronkelijke tekeningen. Het aantal site-visits neemt hierdoor significant af en het overleg met (onder)aannemers en ontwerpers kan voortdurend worden onderbouwen geïllustreerd.

Gemeente Eindhoven
Tinus Kanters, Projectmanager Living Lab Stratumseind 2.0

Leap3D heeft voor ons het Stratumseind in Eindhoven kundig en snel in een 3D omgeving weten te plaatsen. Initiatiefrijk en steeds in goed overleg hebben ze de hele handling van dit proces getrokken en mij (als digibeet...:) geheel ontzorgd. Het resultaat is een goed bruikbaar product, waarop anderen weer kunnen voortbouwen. Dank!

Agel Adviseurs
Hans Timmers, Projectleider

AGEL adviseurs heeft opdrachtgevers en projecten op alle gebieden van de Ruimtelijke Ontwikkeling. Indien 3D-scans benodigd zijn maakt AGEL adviseurs graag gebruik van de diensten van Leap3D. Diverse projecten hebben we op die manier samen uitgevoerd tot tevredenheid van de opdrachtgevers. De uitgevoerde projecten vinden oorsprong in de disciplines: Industrie, Herbestemming, Bouwmaatvoering en Groenvoorziening. Wij spreken graag van een volwaardig partnerschap waarbij objectgerichte uitwerking tot BIM een bewezen meerwaarde heeft.